Vielen Dank für Ihr Interesse an unserem Shop.
Sie verlassen hiermit die Webseite der Bulthaup GmbH & Co KG und werden zum Online-Shop der Bulthaup Digital GmbH weitergeleitet.
OK Abbrechen

bulthaup als projectpartner

De afdeling projecten bij bulthaup zal in samenwerking met de lokale bulthaup partner zorg dragen voor een competente afwikkeling van uw projecten. Van planning en fabricage tot en met logistiek en montage. Ook na afsluiting van het project kunt u een beroep doen op een contactpersoon, die zich graag voor u inzet.

Voor grote projecten met honderden keukens bieden wij oplossingen op topniveau. Tegelijkertijd leveren wij ook service en kwaliteit voor exclusieve projecten met een klein aantal hoogwaardige appartementen. In alle gevallen ondersteunen bulthaup de hoge kwaliteitsstandaard voor vastgoed in het topsegment. Onze keukens dragen bij tot differentiatie en daarmee tot waardestijging. Onze jarenlange ervaring vertaalt zich in een groot aantal voortreffelijke referenties van over de hele wereld. Overtuig uzelf van het bulthaup vakmanschap op projectgebied.

Referenties

Architect
Kohn Pedersen Fox
Binnenhuisarchitect
Thomas Juul-Hansen
Opdrachtgever
SCOPE Company Limited
bulthaup partner
bulthaup bangkok
Aantal keukens
135 bulthaup b3

SCOPE Langsuan

Bangkok, Thailand, 2024

Foto's: Exterior ©PIXELFLAKES LTD, interior Manoo Manookulkit

SCOPE Langsuan straalt de Thaise basishouding van gastvrijheid en ruimdenkendheid uit. Dit komt tot uiting in de openheid en transparantie van de voorgevel. De bulthaup b3 keuken in dit eenkamerappartement staat voor luxe in een kleinere ruimte. Het is een geslaagd voorbeeld van optimaal gebruik van de ruimte en volledige functionaliteit. Het eiland biedt extra bergruimte en maakt interactie met de gasten mogelijk.

Architect
Urban Agency/Integ
Opdrachtgever
Shin-young Hannam Development PFV
Co., Ltd.
bulthaup partner
bulthaup seoul
Aantal keukens
142 bulthaup b3

Brighten Hannam

Seoel, Korea, 2023

Foto's: Park Chanoo

Het Brighten Hannam concept creëert ruimte voor de individuele behoeften en wensen van de bewoners met flexibele plattegronden en een uitgekiende enfilade- constructie.
De woningen bieden allemaal een uniek uitzicht op de Han rivier. Er valt veel licht naar binnen door de royale raamfronten, waardoor de grijze aluminium fronten van het bulthaup b3 eiland afhankelijk van het moment van de dag én het seizoen steeds weer anders glanzen. De kiezelkleurige laminaatoppervlakken van de wandelementen zijn optisch bescheiden en bieden de nodige functionaliteit.

Architect
Chan joong Kim
Ho Keun Oh
Opdrachtgever
Next AMC
bulthaup partner
bulthaup seoul
Aantal keukens
86 bulthaup b3

The Frame Seocho

Seoel, Korea, 2023

Foto's: Park Chanoo

The Frame is de enige plek in het centrum van Seoel waar de wisseling van de vier seizoenen op de U-myeon berg en tegelijkertijd het bruisende stadsleven vanuit één raam te bekijken zijn.
Het project speelt in op de maatschappelijke trend van steeds meer eenpersoonshuishoudens met optimaal bemeten kamers waarin koken, eten en wonen worden gecombineerd. Drie grote raampartijen structureren de ruimtes, waarvan er één het bulthaup b3 eiland met donkergrijze aluminium fronten als middelpunt heeft. De hoge kasten in kaolien matte lak zijn visueel bescheiden en vormen de omhulling van de kamer.

Architect
Island construction
Opdrachtgever
Island resort
bulthaup partner
bulthaup seoul
Aantal keukens
228 bulthaup b3

The Heaven

Daebudo, Korea, 2022

Foto's: Park Chanoo

The Heaven bevindt zich op het Daebudo-eiland, het grootste eiland aan de westkust van Korea. De appartementen tellen in totaal 228 bulthaup keukens en liggen verspreid over zes gebouwen in het natuurlijke decor van een golfbaan.
Het hart van elke woning is de bulthaup b3 keuken. De hoge kasten in laminaat kiezel zijn in de muur geïntegreerd en zorgen samen met het kookeiland in flint voor harmonie met de andere materialen in de ruimte. Het kookeiland werd gecreëerd voor de bewoners en hun gasten om samen te koken en te praten, of om vanuit het raam het oog te laten dwalen over de zee en de omliggende eilanden.

Architect
Hill West Architects
Binnenhuisarchitect
Tsao & McKown Architects
Opdrachtgever
Solow Building Company
bulthaup partner
bulthaup Corporation
Aantal keukens
15 bulthaup b3

7 West 57th Street

New York City, VS, 2021

Foto's: Paul Warchol

Het project 7 West 57th Street betekende de renovatie van een bestaand gebouw op de beroemde Billionaire-’s Row van New York. De uitdaging was om met de gegeven omstandigheden iets fraais en functioneels te ontwerpen.
Het bulthaup b3 keuken- en ruimtesysteem is perfect afgestemd op de inrichting. De formele eenvoud en de aluminium zandbeige oppervlakken van de wandpanelen en functionele elementen creëren een royaal en harmonieus samenspel met de verticaal gestructureerde wandelementen van Tsao & McKown Architects. Marmorierung

Architect
Cardón Land Company LLC
Opdrachtgever
MSD Capital, LP
bulthaup partner
bulthaup Scottsdale
Aantal keukens
20 bulthaup b3

Remanso de Espíritu

Los Cabos, Mexico, 2021

Foto's: Sinziana Velicescu

De architecten integreerden materialen en bouwstijl van de streek en creëerden een geraffineerd en doordacht woonconcept.
Het bulthaup keukenontwerp is daarvoor bij uitstek geschikt en sluit qua grootte, indeling en materiaalkeuze perfect aan bij de ruimte. Uitgaande van de centrale as van de ruimte zijn spoelunit, kookplaten, andere functionele elementen en zelfs het eiken fineer van het kookeiland volledig symmetrisch gepositioneerd. Het bovenvenster in het midden zorgt voor extra licht en creëert samen met de plafondhoge inbouwelementen van de bulthaup b3 een indrukwekkend effect.

Architect
EPR Architects
Opdrachtgever
CAPCO & KFI
bulthaup partner
CIE PLC
Aantal keukens
186 bulthaup b3

Lillie Square Phase 2

London, VK, 2020

Foto's: CAPCO

De tweede fase van Lillie Square bestaat uit vier met elkaar verbonden villablokken van zeven verdiepingen, omgeven door een groene oase in het midden van Londen.
Bovendien biedt de Penthouse Collection, hier afgebeeld, een uniek uitzicht op West- en Centraal Londen. Dit keukenontwerp weerspiegelt de open en royale indeling van de interieurs. De fronten in aluminium zandbeige geven de leefruimte een warm en geraffineerd karakter.

Hudson Yards Hochhaus
dunkle bulthaup Küche mit Kunststeinarbeitsplatte
Architect
Diller Scofidio + Renfro; Lead Architect
Ismael Leyva Associates; Executive Architect
Opdrachtgever
Related Companies
bulthaup partner
bulthaup Commercial Sales, NY
Aantal keukens
31 bulthaup b3
 

Hudson Yards

New York City, VS, 2020

Foto's: Paul Warchol

Hudson Yards verenigt in zich het beste van New York: waar je maar kijkt kunst en cultuur, spectaculaire architectuur en een groot aanbod van woningen met uizicht op de Hudson en de skyline van de Big Apple. De bulthaup b3 reageert op dit uitzicht en oriënteert zich op het iconische Empire State Building. Contrasten in materiaal en kleur markeren de relevantie van de keuken in het woongedeelte en weerspiegelen met heldere lijnen en subtiele elementen de eenheid van handwerk en technologie bij bulthaup.

PGA Haus mit Pool
weiße bulthaup Kücheninsel
Architect van de afgebeelde projectunit
Jaime Prous Architects
Opdrachtgever
Construccions busquets vilobí SL
bulthaup partner
bulthaup Girona
Aantal keukens (totale project)
195 bulthaup b3
 

PGA Catalunya Resort

Girona, Spanje, 2020

Foto's: Adria Goula, Jorge Jordán

In dit object van de PGA Catalunya Resort koos de architect voor weinig, maar hoogwaardige materialen: beton, glas en eiken. bulthaup b3 zet dit concept voort met een subtiele materiaaldikte. Het witte keukeneiland contrasteert met de natuur op de glazen binnenplaats en vangt veel licht. Donkere hoge kasten zorgen voor een passende achtergrond. De bulthaup afzuigkap dient als ruimtebepalend element. Met de bar richt het eiland zich tot de leefruimte en wordt een plaats voor communicatie.

Sky Green Hochhaus mit Grün bewachsen
bulthaup Küche in Softtouchlack mit weißer Kücheninsel
Architect
WOHA Architects Pte. Ltd.
Opdrachtgever
Golden Jade Construction & Development Corp
bulthaup partner
bulthaup Lafon
Aantal keukens
10 bulthaup b3

Sky Green

Taichung, Taiwan, 2020

Foto's: Jackal Liu photography

Midden in de betonwoestijn van Taichung creëert Sky Green met tuinen, balkons en met planten begroeide muren een plaats van rust, waar mens en natuur harmonisch kunnen samenleven. Met hun aardtinten en minimaal materiaalgebruik sluiten de tien bulthaup b3 discreet aan bij de architectuur. Middelpunt van menselijke interactie is het kookeiland. Erboven hangt zijn functionele tegenspeler, de bulthaup afzuigkap. Greeploze fronten geven het eiland een rustiger uitstraling en de handgrepen aan de wand ondersteunen de functie.

Architect
Kris Yao Artech
Opdrachtgever
United Daily News & Pauian Archiland
bulthaup partner
bulthaup Lafon – Home Tone
Aantal keukens
100 bulthaup b3

United Daily News Office Building

Taipeh, Taiwan, 2019

Foto's: Jackal Liu

Het United Daily News Office Building in de zakenwijk Xinyi is ontworpen voor werken en wonen. Het is omgeven door kunst, cultuur en het creatieve centrum van Taipei. Glas en aluminium bepalen de architectuur van het gebouw.
Ook voor de inrichting is gekozen voor metaal. In het middelpunt van het grote bulthaup b3 keukenontwerp staat de iconische bulthaup b2 werkbank van roestvrij staal. De vloer en het plafond werden in contrasterende kleuren uitgevoerd om een behaaglijke sfeer te creëren. Het geheel van leefruimte, functionaliteit en bergruimte nodigt uit tot gezellige ontmoetingen.

Architect
John McAslan + Partners
Opdrachtgever
Native Land & Grosvenor
bulthaup partner
CIE PLC
Aantal keukens
68 bulthaup b3

Holland Park Villas

London, UK, 2019

Foto's: Native Land

Zoals de naam al doet vermoeden, staan de Holland Park Villas in de directe omgeving van het mooiste park van Londen. In harmonie met de omgeving zijn de villa’s rustig en stijlvol vormgegeven.
De bulthaup b3 voegt zich onopvallend in de ruimte en concentreert zich op het wezenlijke.

Casa Bures
bulthaup Küche Softtouchlack Lehm
Architect
TDB Arquitectura
Binnenhuisarchitect
Estudio vilablanch
Opdrachtgever
Bonavista Developments
bulthaup partner
bulthaup Barcelona
Aantal keukens
27 bulthaup b3
1 bulthaup b2

Casa Burés

Barcelona, Spanje, 2019

Foto's: Jose Hevia

In het meermalen om zijn binnenhuisarchitectuur onderscheiden art-nouveaupronkstuk Casa Burés zijn de waarden van de jugendstil in de loop van de renovatie geherinterpreteerd. In de woningen staat bulthaup b3 steeds ten dienste van de architectuur, door de vrije opstelling vóór de muren. De levendige kleuren van de keuken ondersteunen die van de originele elementen van het vertrek, zonder dat ze met elkaar wedijveren. Wat de vormgeving betreft houdt de subtiele bulthaup b3 zich discreet op de achtergrond en biedt tegelijkertijd een platform voor menselijke interactie.

Doppel Hochhäuser Double One
weiße bulthaup Kücheninsel
Architect
C.J. Hsu Architect
Opdrachtgever
FU-DU Building
bulthaup Partner
bulthaup Lafon
Aantal keukens
30 bulthaup b3

Double One

Tainan, Taiwan, 2019

Foto's: Uncolored studio

Toekomstgerichte woonvormen ontwikkelen een nieuw beeld van de keuken: in ‘Double One’ stroomt in de grote woonruimte van twee kanten daglicht binnen. Geraffineerde componenten als het werkblad, de materiaalkeuze en de kleurstelling van de bulthaup b3 spelen met de lichtinval en interacteren met ruimte en gebruiker. Het kookeiland met werkblad, spoelunit en kookplaat is het centrum van alle actie en dient voor veel meer dan koken alleen. Boven het eiland sluit de iconische bulthaup afzuigkap mooi aan bij het lineaire werkveld.

außergewöhnliches Hochhaus Fubon Skytree
bulthaup Küche in Softtouchlack Lehm
Architect
Toyo Ito & Associates
Opdrachtgever
Fubon Land Corporation
bulthaup partner
bulthaup Lafon
Aantal keukens
40 bulthaup b3

Fubon Skytree

Taichung, Taiwan, 2019

Foto's: Ar Her Kuo Photography Studio

De Fubon Skytree van de architect Toyo Ito is een symbool van vitaliteit. In de grote privétuin in het atrium kunnen de bewoners op verhaal komen. In 40 woningen schept de bulthaup b3 een rustgevende atmosfeer. Proporties, materialen en kleuren zijn systematisch op elkaar afgestemd. Bovendien biedt de bulthaup b3 met kookeiland en multifunctionele wand een maximum aan functie en werkruimte en komt tegemoet aan alle facetten van de behoeften van de gebruiker.

Felder mit Weg zu Haus
bulthaup Küche dunkle Eiche in grünem Lehmhaus
Architect
Joana Raposo & Rita Soares
bulthaup partner
bulthaup Lisboa
Aantal keukens
5 bulthaup b3
 

Herdade da Malhadinha

Alentejo, Portugal, 2019

Foto's: Jorge Guimarães

In de Alentejo-regio fungeert het Herdade da Malhadinha Nova Country House & Spa als platform voor de allerhoogste woonkwaliteit. In dit landelijk gelegen toevluchtsoord stellen de vijf bulthaup b3 zich bescheiden op de achtergrond om ruimte te geven aan iets belangrijkers: mens en natuur. De fronten in eiken zwartgrijs corresponderen met het landschap en contrasteren met het kleurconcept van de vertrekken. Bovendien laten ze zien wat ambachtskunst en technologische precisie vermogen.

modernes Einfamilienhaus Issara
bulthaup Küche mit Kücheninsel
Architect
Architect 49 Co., Ltd. (A49)
Studio Chemistry Design
Opdrachtgever
Charn Issara Development PLC.
bulthaup partner
bulthaup bangkok
Aantal keukens
17 bulthaup b3
 

Issara Residence Rama 9

Bangkok, Thailand, 2019

Foto's: Ar Her Kuo Photography Studio

Midden in het stadscentrum van Bangkok zorgt de Issara Residence Rama 9 met veel groen voor rust en onthaasting. In de woningen van dit bekroonde project laat de discrete bulthaup b3 de natuur aan de andere kant van het venster alle ruimte. Het bulthaup b3 eiland volgt de open structuur van de appartementen en creëert een leefruimte waarin niet alleen wordt gekookt en gegeten maar ook volop gecommuniceerd. Zo is een plek ontstaan voor onthaasting en individuele ontplooiing.

Stadt mit Hochhaus Sky Garden
bulthaup Küche mit Kücheninsel in Softtouchlack
Architect
WOHA Designs Pte Ltd
Opdrachtgever
Huaku development Co., Ltd
bulthaup partner
bulthaup Lafon
Aantal keukens
35 bulthaup b3
 

Sky Garden

Taipeh, Taiwan, 2019

Foto's: Jackal Liu photography

Vanaf de Sky Garden in Taipeh hebben de bewoners uitzicht op de bruisende stad en de bergen in de verte. Omdat de buitenmuren het gehele gewicht dragen en er geen extra pijlers nodig waren, konden de woningen met hun grote binnenruimtes een weerspiegeling worden van de weidsheid buiten. Ook de bulthaup b3 biedt met een combinatie van bergruimte, functionaliteit en introverte werkplekken ruimte voor koken en communiceren. De subtiele fronten en werkbladen neutraliseren qua stijl de grote functionele compactheid.

Die Residenz Mandarin Oriental
bulthaup Küche in Softtouchlack Lehm
Architect
Joyce Wang
Opdrachtgever
Magnolia Quality Development Corporation (MQDC)
bulthaup partner
bulthaup bangkok
Aantal keukens
146 bulthaup b3
 

The Residences at Mandarin Oriental

Bangkok, Thailand, 2019

Foto's: Ar Her Kuo Photography Studio

Aan de Chao Phraya-rivier liggen de verblijven van het Mandarin Oriental Hotel in een wijk van Bangkok die bekendstaat om zijn cultuur, geheel eigen sfeer en internationale flair. In de appartementen zorgen het panorama en het interieur voor een rustgevende sfeer. Met minimale materiaaldiktes en changerende lichtweerkaatsing geven de aluminiumfronten van de bulthaup b3 het compacte keukengedeelte een gracieuze uitstraling. Ondanks de geringe ruimte bieden de 146 bulthaup b3 keukens een hoge functionaliteit.

Architect
Perspectives Architecture
Opdrachtgever
SCCV Caseblanche
bulthaup partner
bulthaup chambery
Aantal keukens
30

Caseblanche

Saint-Martin-de-Belleville, Frankrijk, 2018

Foto's: Art Prism

Het kleine dorp bestaat uit 134 luxe chalets met vrij uitzicht op het dal en op de bergen. De sfeer van de omgeving komt via royale raampartijen de leefruimtes binnen, die zijn voorzien van bulthaup keukens. De mat gelakte oppervlakken in de kleur platina contrasteren bewust met het warme karakter van het hout en bieden tegelijkertijd een helder en bescheiden plaats voor de bewoners. Het kookeiland werd ontworpen met functionele elementen en opbergruimte aan de zijkant van de tafel, zodat keuken en woonruimte perfect samengaan.

Fotos: Ar Her Kuo Photography Studio

Architect
Wong & Ouyang (HK) Ltd.
Opdrachtgever
The Development Studio
bulthaup partner
bulthaup Madison
Aantal keukens
40 bulthaup b3

28 Aberdeen Street

Hongkong, 2018

Foto's: Ar Her Kuo Photography Studio

28 Aberdeen Street, een wooncomplex van 23 verdiepingen, ligt in het historische centrum van Hongkong. De woningen hebben een fraai uitzicht op de stad en zijn een perfect voorbeeld van efficiënt ruimtegebruik. Dankzij het kleur- en materiaalgebruik sluit de bulthaup b3 prima aan bij de architectuur. Aluminium zandbeige in contrast met eiken zwartbruin intensiveert de levendigheid van het ruimteconcept. Dankzij dunne fronten met fijne structuur past de bulthaup b3 uitstekend bij de compacte functionaliteit van het keukengedeelte.

Pomaseiuno Wohnhaus
bulthaup Küche in Softtouchlack Lehm
Architect
Oscar Carbonell e Roberto Imperato
Opdrachtgever
Borio Mangiarotti Spa
bulthaup partner
bulthaup porta nuova
Aantal keukens
15 bulthaup b3

Pomaseiuno

Milaan, Italië, 2018

Foto's: Neri Oddo

In Milaan verenigt Pomaseiuno de intensiteit van het stadsleven met het verlangen naar rust. Het daarvoor benodigde evenwicht tussen architectuur en kwaliteit van leven wordt door het interieur gecreëerd. Een taak die helemaal past bij de identiteit van bulthaup: op basis van de behoeften van de klant komt de bulthaup b3 keuken met hoge functionaliteit en een op de architectuur afgestemde vormgeving. Zo creëert bulthaup plekken waar mensen zich kunnen ontplooien en bezinnen. In de Pomaseiuno worden momenten tot herinneringen.

Maha Samutr Villa auf Insel
bulthaup b2 Küchenwerkstatt
Architect
Kengo Kuma & Associates,
Nava Design Studios Co., Ltd. and Architect 49
Opdrachtgever
PACE Development Corporation PLC.
bulthaup partner
bulthaup bangkok
Aantal keukens
30 bulthaup b2
 

Maha Samutr Luxury Villas

Hua Hin, Thailand, 2017

Foto's: PACE Development Corporation PLC

n de Thaise stad Hua Hin staan 80 bekroonde villa’s rond een door mensenhand gemaakte lagune met kristalhelder water. De architectuur weerspiegelt met natuurlijke materialen het groene landschap en de vredige heuvels van deze kustplaats. In de woonruimte speelt de bulthaup b2 de hoofdrol. Centraal daarin staat de werkbank, een plaats voor het dagelijks leven met al zijn lief en leed. De werkkast dient als opslagplaats voor alle benodigde materialen en nodigt pas in geopende toestand tot interactie uit.

Schwabinger Tor Wohnanlage
bulthaup Küche in Softtouchlack
Architect
Max Dudler
Opdrachtgever
Jost Hurler Beteiligungs und
Verwaltungs GmbH & Co. KG
bulthaup partner
bulthaup W. Gienger
Aantal keukens
175 bulthaup b3
 

Schwabinger Tor

München, Duitsland, 2017

Foto's: Jost Hurler Beteiligungs und Verwaltungs GmbH & Co. KG

Meer dan 3000 mensen wonen en werken op het Schwabinger Tor-terrein – een plek vol diversiteit en wederzijdse verrijking. Verschillende woonconcepten, uiteenlopende inrichtingsstijlen en 175 individuele bulthaup keukens zijn een afspiegeling van deze levendige, internationale omgeving. De heldere lijnen van de bulthaup b3 creëren een platform voor het leven. De vormen volgen de functies die de bewoners met hun verschillende behoeften en gewoontes ter beschikking staan.

Link: via het contactformulier een aanvraag voor projectpartnerschappen versturen

Contact

Voor meer informatie en concrete vragen over projecten kunt u ook bij ons persoonlijk terecht. Neem vooral contact met ons op!